Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Protectie telefon mobil Patch Geodd
2975
Brand
Patch Geodd
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Plasturele Geodd - Patch Geodd : Forma rotunda de m??rimea unei monezi de 2 euro.
Se lipeste de telefoane : mobile sau fixe fara fir (DECT)

Plasturele Geodd este adaptat pentru telefoanele mobile sau fixe, dar wireless, deoarece, in ambele cazuri, comunicarea nu este realizata prin fir, dar aceasta este efectuata prin intermediul undelor.
Dvs. trebuie sa lipiti dispozitivul Geodd ( plasture ce are forma de disc) pe cea mai plata suprafata a telefonului Dvs. ( pe receptorul telefonului, cat mai aproape de antena )
Tehnologia este incastrata intr-o guma de silicon de 1 mm grosime si cu un diametru de 2,5 cm, ceea ce il face discret si usor de aranjat.
ATENTIE: Pentru cea mai buna adeziune a plasturelui, nu ezitati sa apasati bine pe intreaga suprafata in timpul lipirii si asigurati-va ca aceasta suprafata este foarte curata!

CUM FUNCTIONEAZA ?

Dispozitivele Geodd actioneaza asupra unei componente a campului electromagnetic: campul de torsiune.
Daca rotatia este spre dreapta, puteam fi siguri ca acest camp de torsiune este bun pentru potentialul energetic al fiintelor umane, daca acest camp de torsiune este spre stanga, putem fi siguri ca este daunator.

Din moment ce majoritatea tehnologiilor generative de unde electromagnetice constau dintr-un camp de torsiune orientat spre stanga, este necesar de a inversa prin interactiune directia de rotatie prin creerea unui camp de torsiune orientat spre dreapta. Acest lucru este posibil datorita inovatiei GEODD. Dispozitivele Geodd emit doar campuri de torsiune orientate spre dreapta.

Fiind in contact cu radiatiile electromagnetice emise de echipament, emisiunile acestuia (dispozitivului Geodd) imping campul de torsiune de stanga emis de echipament, facandu-l inofensiv.

Pentru mai multe detalii accesati : www.geodd.ro
Din Gura in Gura